HERSTELOPLOSSINGEN

Ontworpen voor noodhersteloplossingen.

  • Volledig herstel
  • Beschikbaar in 24 uur
  • Directe accessoire van uw herstel

Data herstel

€7.50/ Slechts één betaling

Harde schijf voor gegevensherstel tool voor het ophalen van informatie binnen de VPS Cloud, Web Hosting, Dedicated Servers, USO-serviceservices Exclusief voor hostingservice in ons datacenter via idera en dankzij de getalenteerde disaster recovery-technici van NetcroHosting, kunt u al uw informatie zonder zorgen herstellen .

Bestellen
Diensten

Oplossingen voor noodherstel

Ervoor zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Voor sommige bedrijven kan het niet hebben van een noodherstelplan dodelijk zijn. Een op de twee bedrijven keert nooit terug of sluit niet binnen twee jaar na een dataramp. Dit laat zien hoe belangrijk een data recovery plan is. Het is tijd om proactief te zijn, niet reactief met uw gegevens. Bedrijven die overleven en bloeien, hebben een reactie op de ramp VOORDAT deze plaatsvindt.

NetcroHosting biedt herstel na noodgevallen voor IEDEREEN. Onze service Hosting, VPS, Dedicated Servers, via ons Idera V8-82-systeem maken we back-ups van uw waardevolle gegevens in een van onze streng beveiligde datacenters. Wees gerust, wetende dat uw bedrijf 24 uur per dag, elke dag van de week veilig is, dankzij de getalenteerde technici van NetcroHosting voor noodherstel.

Noodherstel voldoet aan uw specifieke behoeften NetcroHosting-plannen voor gegevensherstel zijn volledig aanpasbaar. Misschien wilt u uw gegevens in een beveiligd datacenter hebben in het geval van een natuurlijke of door de mens veroorzaakte ramp in uw bedrijf. Misschien wilt u dat NetcroHosting elke nacht back-ups maakt zonder stress of ongemak van uw kant. De behoeften van elke persoon zijn anders, maar het doel is hetzelfde: wees voorbereid wanneer de downtime optreedt.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat er constant een back-up wordt gemaakt van de gegevens die u op uw server of computer heeft op een veilige locatie in het geval van hardwarestoringen, gegevensbeschadiging of menselijke fouten. Zorg ervoor dat uw gegevens veilig en in een redundant bestandssysteem zijn bij een van de NetcroHosting-faciliteiten in de Verenigde Staten, Venezuela.

Vraag

Hulp nodig? Bel ons bekroonde ondersteuningsteam 24/7 op: + 1 786 823 21 59