Over ons

Omdat we denken aan het welzijn van de klant, hebben we waarden

  • Ethiek
  • Verantwoordelijkheid
  • Respect

Over NetcroHosting C.A, ´

Het is een bedrijf dat zich richt op de internettechnologie-industrie. Opereert sinds 2015, NetcroHosting Technologie en innovatie in professionele dedicated servers afgestemd op uw behoeften, is een leverancier van webhostingservices, domeinregistratie, VPS, dedicated servers, colocatie, SSL-certificaat; altijd de beste klantenservice en met een snelle responstijd voor elke toepassing. Het is een 100% toegewijd bedrijf, met de visie om webhostingdiensten aan te bieden aan de digitale markt met de hoogste kwaliteitsnormen en tegen de beste prijs.

Opgericht op 16 augustus 2015, is het uitgegroeid van een Venezolaans hostingbedrijf, een initiatief van een groep jonge professionals met de wens om bedrijven en mensen in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en nu de rest van de wereld, oplossingen om een ​​internetaanwezigheid te hebben.

Dit bedrijf is niet alleen geïnteresseerd in het aanbieden en verkopen van een product, maar ook in het adviseren en helpen slagen op de wereldwijde internetmarkt.

Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technologieën voor bedrijfsvirtualisatie en het leveren van internetdiensten die toegankelijk zijn voor particulieren en professionals, bedrijven, verenigingen en openbare entiteiten.

Momenteel bevinden de servers zich in een datacenter in de Verenigde Staten, Miami, Florida, dat niet alleen beschikt over de beste connectiviteit en hardware van de hoogste technologie, maar ook onder toezicht staat van onze groep beveiligingsexperts, die het positioneren een van de weinige hostingbedrijven in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten die onze klanten een uitgebreide beveiligings- en gegevensbeschermingsservice bieden.

Missie

Bied de beste diensten en de meest concurrerende tarieven om een ​​leider te zijn in de internationale gemeenschap.

Handhaaf de noodzakelijke operationele structuur en minimaliseer onze kosten om onze klanten betere tarieven, kwaliteit en de beste service te garanderen. .

Dit alles gericht op het zoeken naar geschikte technologieën die ons concurrentievermogen garanderen om langdurige werkrelaties met onze klanten op te bouwen.

Doelstelling Een uitmuntend bedrijf zijn, klanten de beste service bieden op het gebied van systemen, servers, webontwerpen, netwerken en computers in het algemeen, en ons werk beveiligen en garanderen.

Waarden die niet kenmerkend zijn: Ethiek, verantwoordelijkheid, toewijding en respect voor onze klanten.

NetcroHosting C.A. biedt haar klanten innovatieve producten en diensten die zijn ontworpen om hun bedrijf aan te vullen, of ze nu professioneel, onafhankelijk of individueel zijn. Kom en word de nummer 1 webhostingoperator ter wereld, met behoud van hoge kwaliteit met onze diensten.

Hulp nodig? Bel ons bekroonde ondersteuningsteam 24/7 op: + 1 786 823 21 59